Muzlu ve fındıklı çiğ ve vegan kurabiye tarifi, gün içinde enerjik kalmanızı sağlayacak harika bir seçenek olacak.
Malzemeler:
Yapılışı:
Her bir avuç dolusu çerez için bir parça kuru hurma ve bir dilim muzu Slowstar’ın içine ekleyin. Kurabiye hamurunu kıvamı tutana kadar karıştırın. Yanmaz ve yapışmaz kâğıdı tepsiye serin. Karışımı toplar halinde kâğıdın üstüne yerleştirin. Hazırladığınız topları bir kaşık yardımıyla düzleştirin. Bu işlem kuruma işlemini hızlandıracaktır.
Sedona Combo Meyve ve Sebze Kurutma Makinesi ile haznelerin hem sadece üst kısmını hem de alt kısmını ayrı veya birlikte çalıştırabilme olanağınız bulunuyor. Bir tepsi kurabiyeyi kuruturken sadece üst tepsi kısmını açmak için tepsi düğmesine bir kere basmanız yeterli olacaktır.
“MODE” tuşuna, “FAST” ışığı ve “RAW” ışığı yanana kadar basılı tutun. Sonra “SET” işaretine basın ve “FAST”ın sıcaklığını 155°F / 69°C’ye getirin. “FAST”ın ışığının yanıp söndüğünden ve derece ayarının açık olduğundan emin olun. SET tuşuna tekrar basın ve FAST modun zaman ölçeğini 2 saate ayarlayın. Son olarak, SET tuşuna basın ve RAW mod sıcaklığını 118°F / 48°Cve zaman ölçeğini 10 saate ayarlayın.
Zaman ölçeğinin onar onar artıp azalması için 10 tuşuna ve birer birer artıp azalması için de 1 tuşuna basın.Son kez SET tuşuna basın ve ayarlamayı bitirin.
Kurabiyeleri makinenin içine yerleştirin ve “Başlat” a basın. Kurabiyeler çiğnenebilir kıvama geldiğinde, onları kurutma makinesinden çıkarın.
Servis edin ve keyfini çıkarın!
Sağlıklı beslenmenize yardımcı olacak ürünlerimizi yakından tanımak için Defya Ailesi Sağlıklı Yaşam Ürünlerini inceleyin.
Sağlıklı tarifler için tarif sayfamızı inceleyin.
Daha farklı yazılarımızı görmek için buraya tıklayarak ulaşabiirsiniz.
Defya Ailesi Youtube kanalını takip ederek sağlıklı yaşam ürünlerimizi ve reçete videolarımızı izleyebilirsiniz.