İğde olarak da bilinen, sert çekirdeği, faydaları ve özgün görünümü ile akıllarda iz bırakan hünnap meyvesini daha yakından tanımak ister misiniz? Eğer yanıtınız “evet” ise sizleri Defya mutfağına davet ediyoruz.
Süt, uzun yıllardır kalsiyum ve protein kaynağı olarak biliniyor. Özellikle çocukların sağlıklı gelişimi için öneriliyor. Ancak, sütün sağlık üzerindeki etkileri hakkında yapılan araştırmalar özellikle kazein proteini hakkında soru işaretleri uyandırıyor.
Sütteki proteinler bağışıklık sisteminde reaksiyon ile karşılanabiliyor. İşte bu durumda ortaya çıkan alerjik reaksiyonlar süt alerjisi olarak isimlendiriliyor.
Antioksidan yönünden zengin olan, ekşi lezzetiyle tanınan vişne suyu özellikle sıcak yaz günlerinde ferahlatıcı bir içecek. Çocukların dahi sevdiği kendine has tadının yanı sıra vişne suyunun faydaları da onu daha çok tüketmek için neden sunuyor.
Glüten hassasiyeti, çölyak gibi rahatsızlıklar veya glütenin zararlarına yönelik bilinçlenme nedeniyle birçok kişi glutensiz beslenme tercihinde bulunuyor.
Tam mevsiminde topladığınız/aldığınız üzümlerden uzun ömürlü pestil yaparak saklayabilirsiniz. Lezzeti, besleyiciliği ve aromatik özelliği ile kendine hayran bırakan üzüm pestilinin en özel tarifine Defya aracılığıyla ulaşabilirsiniz.
Olgun, zamanında toplanmış, kırmızı ve taze çileklerinizi kurutarak lezzetini saklayabilirsiniz. Mis kokusu, kendine has lezzeti, rengi ve besleyiciliği ile her yaştan tüketicinin gözdesi olan çilek nasıl kurutulur sizler için derledik.
Internet Explorer tarayıcısının 9.0 ve daha eski sürümlerini desteklememekteyiz. Web sitemizi doğru görüntüleyebilmek için tarayıcınızı güncelleyebilirsiniz, güncelleyemiyorsanız başka bir tarayıcıyı ücretsiz yükleyebilirsiniz.